پیش فاکتور دریافت فایل
مبانی نظری و سوابق تحقیق تعاریف و مفاهیم کارکرد خانواده
6202
28,000 تومان
.docx
104 کیلوبایت
توضیحات:
دانلود ادبیات نظری و سوابق تحقیق تعاریف و مفاهیم کارکرد خانواده (فصل دوم) در 38 صفحه در قالب word , قابل ویرایش ، آماده چاپ و پرینت جهت استفاده.
مشخصات محصول:
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
کاربردهای مطلب:
منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
قسمتهایی از مبانی نظری:
تعاریف و مفاهیم کارکرد خانواده
نماي تاريخي لغت خانواده بسيار قديمي است. خانواده از لغت فاميليا مشتق شده است) 100تا 300 بعد از ميلاد)كه به همه افراد يك خانواده اعم از خويشاوندان، غيرخويشاوندان، مستخدمان، برده ها و كارگران نسبت داده مي شود. سپس در نتيجه رشد طبقه متوسط يا سرمايه داري خانواده محدودتر به وجود آمد (1215 تا1600بعد از ميلاد (اعضاي خانواده ملزم مي شدند كه در منافع اقتصادي، اجتماعي و عاطفي خانواده سهيم باشند. در اوايل قرن بيستم، خانواده به عنوان يك واحد اقتصادي وابسته به يكديگر كه همه افراد در آن شركت داشتند، تعريف شد (جبك 1997؛ شيباني، 1383).
کارکردخانواده از نظر رویکرد ساختاری، نظریه ای کاربردی است بنیانگذار اصلی این نهضت سالوادورمینوچین است. یکی از فرضیه های مهم آن این است که هر خانواده یک ساختار دارد این ساختار زمانی که خانواده در شرایط واقعی قرار داشته باشد شناخته می شود. ساختار عبارت است: از مجموعه ی رفتار و نقش هایی که اعضای خانواده از طریق آن به هم مرتبط اند. در رویکرد ساختاری، خانواده به عنوان یک کل مطرح می شود و تعاملات بین زیر مجموعه ها مورد توجه قرار می گیرد (مینوچین،1381).
نوابي نژاد خانواده را گروهي كوچك از افراد مي داند كه از طريق پيوند زناشويي يا خوني با يكديگر در ارتباط متقابل هستند و در كنار يكديگر در واحد خاص زندگي مي كنند و داراي تجارب و فرهنگ مشتركي هستند. همچنين خانواده داراي اميال و اهداف مشابه بودند و مهر و علاقه آنان را به يكديگر پيوند داده است. آکرمن خانواده را كانون كمك تسكين و شفابخشي مي داند. خانواده كانوني است كه بايد فشارهاي رواني وارد شده بر اعضاي خود را تخفيف دهد و راه رشد و شكوفايي آنها را هموار سازد ( نقل از ثنایی، 1387).
قسمتی از پیشینه تحقیق:
احمدی و همکاران (1393) درپژوهشی روی دانش آموزان پسر سال اول متوسطه تیزهوش و عادی در شهر همدان روی 350 آزمودنی دریافتند که نمره هوش هیجانی و تمام خرده مقیاس های آن در دانش آموزان تیزهوش به طور معنی داری بالاتر از دانش آموزان عادی بود، و خودتنظیی در بعد فراشناخت میانگین تیزهوشان بیشتر از دانش آموزان عادی بود.
زارع و همکاران (1392) پژوهشی تحت عنوان تأثیر نقشه مفهومی بر پیشرفت تحصیلی و خود تنظیمی سطوح بالای یادگیری در درس فیزیک انجام دادند. در این تحقیق روش نمونه گیری به صورت خوشه ای تصادفی انجام شد. یافته ها نشان داد که نقشه مفهومی تأثیر معناداری بر پیشرفت تحصیلی و افزایش خود تنظیمی در سطوح بالای یادگیری در درس فیزیک دارد. باتوجه به نتایج پژوهش حاضر، به کارگیری نقشه مفهومی در آموزش درس فیزیک می تواند بر پیشرفت تحصیلی و خود تنظیمی سطوح بالای یادگیری تأثیر مثبت داشته باشد.
فهرست مطالب مبانی نظری و سوابق تعاریف و مفاهیم کارکرد خانواده (فصل دوم) به شرح زیر میباشد:
تعاریف و مفاهیم کارکرد خانواده
راهبردهای خانواده
رويكردها و ديدگاه هاي تبيين خانواده
رویکرد چند نسلی
رويكرد ساختاري
1.خانواده گسسته
2. خانواده به هم تنيده
طرح سه محوری
محور 1- بد كار كردي رشدي خانواده
الف) بد كار كردي رشدي
ب)تفاوت ها و پيچيدگي رشدي
محور 2- بد كاركردي نظام خانواده
الف ) بد كاركردي نظام همسر
ب) بد كار كردي نظام فرعي والد –كودك
ج) بد كاركردي نظام فرعي خوهران و برادران
محور 3- بد كاركردي گروه خانواده
الف) بد كار كردي هاي كنشي –ساختاري
ب) بد كار كردي هاي سازگاري اجتماعي
دیدگاه راهبردی
کارکردهای اساسی خانواده
حمایت و مراقبت
جامعه پذیری
عاطفه و همراهی
مدل فرايند كار كرد خانواده
نقش ها
ارتباط
دخالت عاطفی
کنترل
ارزش ها و هنجارها
پیشینه پژوهش
پژوهش های انجام شده در ایران
پژوهش های انجام شده خارج از ایران
فهرست منابع
منابع فارسی
منابع انگلیسی
1403/8/11 - مارکت فایل